Technische ruimtes: betrouwbaar, veilig, goed beschermd

Een prefab betonwerk is voor verschillende technische ruimtes mogelijk, zoals:

  • transformatorhuisjes
  • meet- en regelstations
  • noodstroomaggregaten
  • databehuizingen

Voor zulk soort technische ruimtes is een betrouwbare, veilige en goed beschermde huisvesting heel belangrijk. Daar kunt u op vertrouwen, mede dankzij het gewapende beton.

Standaard bouwbeschrijving en extra mogelijkheden

Een standaard technische ruimte voldoet aan alle belangrijke voorwaarden. Uiteraard zijn er ook extra mogelijkheden, mocht daar behoefte aan zijn.

Ruwbouw
Het dak, de bodem, een eventuele kelder en buitenwanden zijn allemaal vervaardigd van gewapend beton. Afhankelijk van het gebruiksdoel en de afmetingen bepalen we welke wand-, vloer- en daksterkte er toegepast moet worden.

Bovendien heeft u grote vrijheid over de maatvoering, uitstraling en vormgeving. In overleg kunnen we u tekeningen aanleveren waarop u wand- en/of vloeruitsparingen kunt aangeven. De engineering wordt vervolgens in nauwe samenwerking met u uitgevoerd.
 
Dakafwerking
Het dak heeft een afschot en is standaard afgewerkt met een siliconenprimer. Wilt u de ruimte isoleren? Kies dan optioneel voor een bitumineuze dakbedekking.
 
Buitenafwerking
De buitenwanden zijn standaard afgewerkt met een hoogwaardige kunststof-inbetlaag, voorzien van mozaïekkorrels. U kunt ook kiezen voor andere afwerkingen, zoals klinkerstructuur, metselwerk of uitgewassen grind.
 
Deuren en ventilatieroosters
Voor de deuren en roosters kunt u o.a. kiezen uit aluminium en verzinkt staal. Ook kunt u kiezen voor speciale deuren, zoals een 60 minuten brandvertragende deur.
 
Binnenafwerking
De binnenwanden zijn standaard afgewerkt met een veegvaste dispersieverf met mozaïekeffect. Voor een eventuele keldertoetreding kunt u kiezen voor een standaard houtafdekking of een aluminium instort-luik. De aluminium afdekkingen kunnen eventueel voorzien worden van een extra instapbeveiliging, knevelsluiting en een gasdrukveer (zorgt ervoor dat het luik geopend blijft).

Leidingen, aansluitingen, verwarming, klimaatinstallatie
Wilt u de technische ruimte laten voorzien van leidingen en aansluitingen? Dat kan! Tevens kunt u de technische ruimte laten uitrusten met een verwarming of klimaatinstallatie.
 

>> Vraag een offerte aan voor een technische ruimte

>> Vraag naar meer informatie over technische ruimtes


 

Nieuws
Maandag 13 oktober Inpandig station Amsterdam geplaatst
plaatsen van traforuimte te Amsterdam Lees meer »
Vrijdag 13 december Oplevering onderstation HTM Den haag
Oplevering HTM station Lees meer »