Wat wilt u van prefab beton laten maken?

Wilt u iets van prefab beton laten maken? Dan kunt u kiezen uit verschillende betonwerken, zoals:

  • technische ruimtes
  • chemische opslagruimtes
  • bedrijfsruimtes
  • garages

Al deze betonwerken worden geprefabriceerd in onze fabriek. Hier worden alle losse elementen (bijv. het dak en de wanden) gefabriceerd, waarna de elementen gemonteerd worden. Op die manier wordt een betonwerk, of dat nou een technische ruimte of een garage is, in zijn geheel in de fabriek gemaakt. Na de fabricage en montage wordt het betonwerk gebruiksklaar geleverd.

Wat zijn de voordelen van prefabricage?

Betonwerken die prefab gemaakt worden, hebben verschillende voordelen:

  • hoge fabricagesnelheid
  • hoge montagesnelheid
  • hoge en constante kwaliteit
  • geen bouwoverlast op locatie
  • veel verschillende vormen en afwerkingen mogelijk

Laat uw eigen prefab betonwerk bouwen

Bij Ahorn Bouwsystemen kunt u verschillende prefab betonwerken laten ontwerpen en bouwen. Hieronder leest u meer over de verschillende ruimtes.

Technische ruimtes
Bij technische ruimtes kunt u denken aan transformatorhuisjes, noodstroomaggregaten, meet- en regelstations en databehuizingen. Voor al die ruimtes is een sterke, veilige en betrouwbare behuizing noodzakelijk.

Chemische opslagruimtes
Gezien de gevaren is het bij een chemische opslagruimte belangrijk dat uw goederen veilig liggen opgeslagen. Daarom is een dergelijke ruimte ontoegankelijk voor onbevoegden, bestaat het uit brandvertragende elementen en worden uw goederen goed beschermd tegen weersinvloeden.

Bedrijfsruimtes
Net als huizen kunt u ook bedrijfsruimtes prefab laten bouwen. Hierbij zijn verschillende vormen en afwerkingen mogelijk. Bovendien kunnen we uw bedrijfsruimte kant en klaar afleveren, zodat u er direct gebruik van kunt maken.

Garages
Garages kunt u steen voor steen laten bouwen, maar u kunt ook kiezen voor prefab beton. Dat resulteert in een sneller bouwproces, een kwalitatievere garage en geen bouwoverlast bij uw huis of bedrijf.

Vraag een offerte aan voor uw prefab bouwwerk
Vraag naar meer informatie over prefab

Nieuws
Maandag 13 oktober Inpandig station Amsterdam geplaatst
plaatsen van traforuimte te Amsterdam Lees meer »
Vrijdag 13 december Oplevering onderstation HTM Den haag
Oplevering HTM station Lees meer »