Werkwijze: wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen

Kiest u voor een van onze producten, dan kiest u tevens voor onze ontzorgende werkwijze. Dat houdt in dat we u zo goed mogelijk proberen te helpen en zoveel mogelijk uit handen willen nemen.

Onze werkwijze bestaat uit 3 fasen:

  • advies en planning
  • productie
  • transport en plaatsing

Advies en planning
Uw wensen staan centraal tijdens deze oriënterende fase. Wij brengen in kaart wat u wilt en adviseren u over de mogelijkheden. Gaat u akkoord, dan maken we een planning voor de uitvoering van het project.

Productie
Vervolgens wordt uw prefab betonwerk bij ons op locatie geproduceerd. Aangezien wij onder de ideale werkomstandigheden werken, verloopt de productie efficiënt en nauwkeurig.

Transport en plaatsing
Zodra de productie is afgerond, vervoeren wij uw prefab betonwerk naar de plaats van bestemming. Daar wordt-ie vervolgens geplaatst, zodat uw prefab betonwerk direct kan worden gebruikt.

VCA*-gecertificeerd

Veiligheid, gezondheid en milieu hebben wij hoog in het vaandel staan. Niet voor niets zijn wij VCA*-gecertificeerd. Onze werknemers zijn zich bewust van de gevaren voor zichzelf en voor anderen, waardoor zij op een veilige en bewuste manier aan het werk zijn. Op onze eigen werkplaats, maar ook op die van u.

Nieuws
Maandag 13 oktober Inpandig station Amsterdam geplaatst
plaatsen van traforuimte te Amsterdam Lees meer »
Vrijdag 13 december Oplevering onderstation HTM Den haag
Oplevering HTM station Lees meer »