Noodstroomvoorziening

Uw bedrijf is met een noodstroomvoorziening optimaal voorbereid op onverwachte gebeurtenissen. Vaak komt het echter voor dat hiervoor geen of geen geschikte ruimte beschikbaar is. AHORN-bouwsystemen BV levert multifunctionele units voor dit soort ruimteproblemen.

Noodstroomvoorziening van AHORN-bouwsystemen

Veel bedrijven kampen met ruimteproblemen. AHORN-bouwsystemen biedt ruimteoplossingen op maat met diverse multifunctionele units. Wij beschikken over meer dan 35 jaar ervaring in het vinden van de juiste oplossing voor elk ruimteprobleem. U kunt bij ons onder meer terecht voor goederenopslagruimten, productiestations, verkoopruimten of kantoorunits.

Ook voor de belangrijke noodstroomvoorziening hebben wij de oplossing met een transformator- of generatorstation. Deze kunnen wij afhankelijk van uw wensen voorzien van alle benodigde leidingen en aansluitingen. Ook kunnen wij de unit voorzien van verwarming of klimaatinstallatie.

Noodstroomvoorziening, de oplossing op maat

AHORN-bouwsystemen heeft de ideale noodstroomvoorziening voor uw bedrijf. Hierbij hanteren wij altijd de optimale prijs-kwaliteitverhouding. Neemt u telefonisch of per e-mail contact met ons op voor een op maat gemaakte noodstroomvoorziening.

Nieuws
Maandag 13 oktober Inpandig station Amsterdam geplaatst
plaatsen van traforuimte te Amsterdam Lees meer »
Vrijdag 13 december Oplevering onderstation HTM Den haag
Oplevering HTM station Lees meer »