Gasstation

Heeft u een ruimteprobleem voor uw gasstation? AHORN-Bouwsystemen heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van systeemoplossingen op maat. Dus ook voor de plaatsing van een gasstation heeft ons bedrijf een goede oplossing. Wij produceren gasstations in diverse afmetingen. Ook zijn de stations modulair te schakelen, wat garant staat voor een snelle bouwtijd.

Gasstation van AHORN-Bouwsystemen

Naast het bouwen van gasstations is AHORN-Bouwsystemen onder meer gespecialiseerd op het gebied van verkoopruimtes, kantoorunits en de opslag van gevaarlijke stoffen. Kortom: de multifunctionele units van AHORN-Bouwsystemen bieden ruimteoplossingen voor ieder doel.

Door een efficiënte aanpak en de inzet van vakbekwaam personeel komen wij tot een resultaat dat voldoet aan de wensen van elke klant. Van een behoefte-analyse, maatwerkconceptie tot aan de uiteindelijke oplevering, bij ons is alles tot in de puntjes geregeld.

Interesse in een gasstation?

Wilt u meer weten over AHORN-Bouwsystemen? Of over het zo spoedig mogelijk plaatsen van een gasstation? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Onze werknemers staan u graag te woord.

Nieuws
Maandag 13 oktober Inpandig station Amsterdam geplaatst
plaatsen van traforuimte te Amsterdam Lees meer »
Vrijdag 13 december Oplevering onderstation HTM Den haag
Oplevering HTM station Lees meer »