Betonelementen

Bent u op zoek naar opslag voor uw betonelementen? AHORN-Bouwsystemen is al jaren actief in deze branche en beschikt over de juiste expertise. Via een systeemoplossing op maat zijn uw ruimteproblemen binnenkort verleden tijd.

Betonelementen van AHORN-Bouwsystemen

Naast het realiseren van opslagruimtes voor betonelementen, is ons bedrijf onder meer gespecialiseerd in het ontwikkelen van kantoorunits, verkoopruimtes en de opslag van gevaarlijke stoffen. Kortom: de multifunctionele units van AHORN-Bouwsystemen bieden voor ieder doel een goede ruimteoplossing.

Door een efficiënte aanpak en de inzet van vakbekwaam personeel komt AHORN-Bouwsystemen tot een resultaat dat voldoet aan uw wensen. Alles is bij ons tot in de puntjes geregeld, van een behoefteanalyse en maatwerkconceptie tot aan de uiteindelijke oplevering.

Meer weten over betonelementen?

Wilt u meer weten over AHORN-Bouwsystemen of over het zo spoedig mogelijk plaatsen van een unit voor opslag van uw betonelementen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Onze werknemers geven graag antwoord op uw vragen.

Nieuws
Maandag 13 oktober Inpandig station Amsterdam geplaatst
plaatsen van traforuimte te Amsterdam Lees meer »
Vrijdag 13 december Oplevering onderstation HTM Den haag
Oplevering HTM station Lees meer »